Početna Ukrasi od tijesta Staro za novo Kontakt

nedjelja, 28. studenoga 2010.

Bliži nam se Božić...


Jučer smo mama i ja u podne počele s ukrašavanjem našeg doma... Zapravo ja sam ukrašavala dok su svirale božićne pjesme, a vani se sve bjelilo (dan prije je pao snijeg), a mama je hodala na tavan, pa je išla van po imelu, pa opet na tavan, gore dolje, sim tam... kako bi meni donjela sve što mi je bilo potrebno za izradu vjenčića, ljuljačka za prozore i sl...

Navečer je sve bilo spremno za Prvu adventnu nedjelju!

Neću vas zamarati sa postupcima ukrašavanja i sličnim, već samo uživajte u slikicama... :))


I za kraj malo zimskog ugođaja...

Broj komentara: 9:

  1. Lepo si izdelala domače dekoracije! Zelo mi je všeč ideja in izvedba visečega okraska na trti. Lep adventni čas ti želim in topel pozdrav v Kumrovec iz Slovenj Gradca. Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Puno Vam hvala! I ja Vama želim da lijepo provedete adventno vrijeme i nadolazeće blagdane! Lijepi pozdrav! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. ajmeeeee koliko snijega. u zagrebu ga nema :(
    a dekoracije su prekrasne. stvarno je božić pred vratima. jako si to lijepo napravila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala! :))

    Mislim da je palo oko 20 cm snijega, ako ne i više... :)) Baš sam danas došla u Zagreb i vidim da ga nema, baš je ružno... (meni barem, moja sestra uživa, vjerojatno se s posla ne bi ni vraćala u Zagorje).

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo sam tek sada vidjela, inače bih ranije komentirala 100%
    Ova adventna nedjelja padala je baš na rođendan od mog dragog i to mi je nekak bilo baš bezveze :( Nikak mi se nije uklopilo.
    Iznenađena sam kak ti i mama svake godine ukrašavate svoju kućicu i slušate božične pjesmice cijeli dan :))) Ja sam to radila puno kasnije kod sebe doma. Jako mi se sviđa vjenčić i ona jedna svjećica, kao i slika zimskog ugođaja, blago ti se! :)))
    Htjedoh ti reći...imaš na Anteni Zagreb online božićni kanal gdje sviraju božićne pjesmice od 0-24, 7 dana u tjednu do kraja prosinca! Ne moram ni reći da ih slušam po cijele dane hehe...linkam ti na fejs pusek :-*

    OdgovoriIzbriši
  6. Mi smo isto prije kasnije ukrašavale, praktički pred sam Badnjak, ali nam je uvijek bilo bezveze kak onda sve to kratko traje i moramo brzo raskititi, pa smo počele kititi za vikend kad je prva adventna nedjelja i baš nam je to super. Ove godine smo najviše okitile (nisam još ni sve slike stavila, a i još moram dovršiti neke stvari), a još budem radila ukrase za bor i medenjake, svašta. Sve budem stavila na blog :))) Baš se veselim - ovo mi je prvi Badnjak s mojom nećakinjom!! Mi se za Badnjak uvijek svi okupimo: mama, tata, seka, njen muž, moj dečko i ja i ove godine i Rosa, a koji put je i snama baka i imamo večeru pa otvaramo poklone i tak. Obožavam Badnjak!

    Hvala na linku, uopće nisam znala za to!

    Velika pusica! :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam zaista uzivala gledajuci djela vasih ruku, prekrasno:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Darija,dekoracije su ti prekrasne!
    Malo sam prošvrljala po tvom blogu i stvarno je presladak!
    Pozdrav!
    Sandra!

    OdgovoriIzbriši
  9. @Ljiljana: Puno hvala! :))))
    @Sandra: Hvala puno, puno! Lijepi pozdrav! :))))

    OdgovoriIzbriši