Početna Ukrasi od tijesta Staro za novo Kontakt

petak, 11. lipnja 2010.

Članak o mojim rukotvorinama na portalu Šminkerica :)

Objavljen je članak o mojim rukotvorinama na portalu Šminkerica! Jeeeeeeee!!! Baš sam sretna zbog toga i zahvalna Marini koja je otkrila moju facebook stranicu i odlučila objaviti članak o meni i ukrasima koje izrađujem! Sretna sam i skroz ushićena zbog predivnih komentara koji dolaze od objave članka... Predivan osjećaj! Često sam samokritična i skoro nikad do kraja zadovoljna sobom, ali sad sam baš ponosna na sebe...nadam se da je taj osjećaj malo dužeg trajanja! :))
Joooj, moram svakako spomenuti (kad sam već napisala da sam zahvalna Marini) da sam jaaaako zahvalna svojoj obitelji, pogotovo sestri Tajani (koja smišlja imena medica i djevojaka, fotografira i koja mi pomaže kad god zapnem ili moja inspiracija zašteka) i mami (koja trpi moje živčane slomove kad mi ne ide sve onako kako ja to zamislim i kad bi najrađe i tijesto i ukrase bacila kroz prozor), te ujni (koja mi je omogućila izložbu mojih rukotvorina u njenoj slastičarnici Meli) i sestrični. I naravno tu trebam spomenuti i svog dečka (koji me podržava u svemu, nosi letvice i kartone stričeku koji radi okviriće, koji me vozika uokolo - jer ja ne vozim već dvije godine ili tri od kad sam lupila autom stup, koji također trpi moje živčane slomove i još puno toga :) ). Hvala i tati (pa zato jer je tata, a i kupuje sa mnom letvice i karton za okvire). Za kraj puno hvala mojoj prijateljici Mariji (ona zna zašto)...I da...naravno hvala svima kojima se sviđaju moji radovi... :))


Evo link na članak:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.sminkerica.com%2Fzdravlje-zivot%2Fdarija-broz-dijete-u-svemiru%2F%23more-4611&h=5b6bf

1 komentar:

  1. o hvala što si i mene spomenula...hahahhahah
    samo tako nastavi dalje!!!!!!!!!!!!!bravooooooooo

    Meli i Max

    OdgovoriIzbriši