Početna Ukrasi od tijesta Staro za novo Kontakt

utorak, 2. kolovoza 2011.

Handmade označivači stranica


U zadnje vrijeme stalno nešto tražim po internetu, otkrivam nove facebook stranice, nove blogove i dolaze mi na pamet kojekakve ideje koje zapravo i nemaju veze s onim što sam vidjela na otkrivenom. Neki dan sam gledala slike na facebook stranici E-sidora i uopće ne znam kako, ali gledajući te prekrasne stvarčice (koje svakako morate pogledati, ja sam se oduševila) u glavi mi se stvorila slika bookmarksa ili označivača stranica, koji zapravo uopće nemaju veze s onim što sam vidjela, no to nije važno. Uz to sam još dobila jedan mail sa zidnom naljepnicom koja je prikazivala anđela uz kojeg je bila ispisana molitva, a to me pak inspiriralo za jedan od bookmarksa. Inače mislim da je tu naljepnicu radila Ivona, čiji sam blog također nedavno otkrila (Izzy creations), a na kojem se, kao i na blogu E-sidora, nalaze prekrasne stvarčice (morate ih pogledati ako već niste). Da se ja vratim na bookmarkse... Rađeni su od malo debljeg papira (ili tankog kartona) na koji sam printala natpise, i figurica od fimo mase.
Pa ja sam prilično zadovoljna kako su mi ispali, naravno da uvijek mislim da mogu bolje, ali sve u svemu zadovoljna sam. Što Vi mislite? :)

4 komentara:

 1. Jako slatko - posebno onaj s malim anđelom i cupcakeom! Taman za plažu kad je knjiga neizostavna! :)
  Hvala ti na pohvalama i što se tiče naljepnice, kriva sam utoliko što sam ju naljepila na zid, a printana je u Print studiu i moram priznati da super izgleda!

  OdgovoriIzbriši
 2. Aaaaaaa! Predobri su bookmarksi...Obožavam bookmarkse, a tvoji su ispali super slatko.

  OdgovoriIzbriši
 3. Super su...pogotovo dio s figuricama :)))

  OdgovoriIzbriši
 4. Vrlo su lepi. zgodni za poklončić i za čitanje, neki ih sakupljaju kao hobby, a i ja ih pravim malo drugačije.
  Savršeni su sa porukicama!

  OdgovoriIzbriši