Početna Ukrasi od tijesta Staro za novo Kontakt

petak, 22. travnja 2011.

Mural u novom stanu

Duže vrijeme nisam napisala nikakav post... bila sam potpuno zaokupljena pisanjem diplomskog rada i pripremanjem prezentacije, a zajedno sa tim i sa selidbom u Zagreb... i tako za ovo vrijeme dok me nije bilo, postala sam magistra inžinjerka hortikulture (ukrasnog bilja) i preselila se s dečkom u Zagreb u stan koji čistim i uređujem već dva tjedna... s uređivanjem naravno još nisam gotova jer mi još fale neke sitnice, koje su kad sam ih zabilježila na papir, da malo rasteretim svoj mozgić, zauzele čitavu stranicu... tako da još imam dosta posla. No, dok sve ne bude gotovo i uređeno kako sam si zamislila te dok s vama ne podijelim fotografije cijelog stana, odlučila sam pokazati vam jedan od dva murala u svom stanu. A jedan zato jer sam ih odlučila fotografirati par minuta prije nego sam krenula na more (trenutno sam na moru) i baš kad sam završila s fotografiranjem prvog, baterije u fotiću su bile na izmaku snaga i fotić se ugasio, ah.

Moj mural nastao je prema jednoj slici koju sam pronašla na internetu, odnosno prema jednom njenom dijelu.



Postupak kod crtanja je bio isti kao i kad sam crtala svoj prvi mural u slastičarnici Meli u Vlaškoj... prvo sam olovkom skicirala policu i sadržaj na njoj, a nakon toga sam bojala akrilnim bojama... i to je to. Ako niste baš vješti u crtanju onda možete skicirati pomoću projektora.

Evo mog murala...





Želim vam dobru zabavu ako se odlučite za slikanje vašeg vlastitog murala! :) Također vam želim sretne blagdane te da ih provedete u društvu vama najdražih osoba!

4 komentara:

  1. sviđaju mi se boje jako!
    a i medo..totalno u tvom stilu.

    btw, duže te već pratim, i na blogu i faceobooku, ali sad evo i sama imam blog pa komentiram :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo predivno izgleda!Čestitke i Sretan Uskrs!

    OdgovoriIzbriši
  3. jao, ne znam na čemu bih ti najprije čestitala... diploma, novi stan, selidba, odluka o samostalnom životu, prekrasan mural... ma sve ti je super i na svemu ti čestitam, a za početak - sretan Uskrs draga Darija!

    OdgovoriIzbriši