Početna Ukrasi od tijesta Staro za novo Kontakt

utorak, 5. listopada 2010.

Ukrasi za bor sa božićnim vintage sličicama


Pomislit ćete da sam poludila... Pitat ćete "Pa zar već Božić?", ali ja si jednostavno ne mogu pomoći... Kad ljetu bude kraj i započne jesen, padnu mi na pamet gljive i kesteni i šarenilo lišća na drveću, ali nekako se tu brzo ugnijezdi Advent i Badnjak i Božić, a s tim i kolači, ukrasi i sl.

Moja mama i ja smo već napravile popis kolača koje budemo pekle... :) Osjećam neodoljiv miris pečenih vanilin i cimet kiflica... mmmmm... i u glavi mi nastanu slike božićnih ukrasa, okićenog mirišljavog božićnog drvca...
I tako su mi pali na pamet ukrasi za bor - jastučići sa vintage božićnim sličicama. Uzela sam tkaninu, konac za heklanje, materijal za punjenje, konac, iglu, škare i mašinu za šivanje i primila se posla, a posla se primila i moja seka pošto ja ne znam šivati na šivaću mašinu. Princip šivanja bio je isti kao i kod izrade srčeka, samo je šablona bila pravokutna, a ne srcolika. Kad su jastučići bili gotovi, vintage sličice sam isprintala na rižin papir, izrezala ih i zaljepila decoupage ljepilom na ukrase. I gotovo!





Novi božićni ukrasi nestrpljivo čekaju Badnjak da uljepšaju božićno drvce! :)

Broj komentara: 6:

  1. ti si kako ja kažem kreativni "multipraktik":)
    Prekrasno mi je sve što napraviš!
    Navrati koji puta do mene:)

    Lijep pozdrav iz kišne Rijeke.

    OdgovoriIzbriši
  2. :))))) Hvala i baš mi je drago da Vam se sviđaju moji radovi. Baš sam sretna kad vidim lijepe komentare. Uljepšali ste mi ovu kišnu večer!

    Lijepi pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I love it! Very beautiful!!!

    hugs
    Cidinha

    OdgovoriIzbriši